Blue Flower

Poolse Klussers - Prefentief / Achterstallig onderhoud

Preventief onderhoud of achterstallig onderhoud plegen, uw huis of uw boerderij verbouwen èn geld besparen? 

Voor alle verbouwingen moet u bij de Poolse Klussers zijn. Voor €19 per uur kunnen zij al aan het werk zijn bij u!

Want alle voorkomende werkzaamheden kunnen Poolse Klussers dan ook voor u uitvoeren. Wij spreken hier over de aanleg van elektriciteit of het verleggen ervan. Rioleringsbuizen aanleggen en aansluiten op het riool. Water en gasleidingen aanleggen of verleggen. Verplaatsen van muren, plaatsen van kozijnen, isoleren, tegelen, stucken en nog veel meer. Hiermee kunnen zij u dus als poolse klussers zijnde een enorme diversiteit in diensten aanbieden, u kunt hen dan ook vrijwel elke klus aanbieden.  Deze klussers doen echter veel meer dan alleen een huis verbouwen. Wat dacht u het van het afwerken van nieuwbouwwoningen, het renoverenvan oude woningen, het installeren van vloerverwarming, badkamer, of het oplossen van een lekkage probleem, buitenmuur stuken, verven en nog veel meer.

Dakafschot aftimmeren Poolse klussersZij kunnen Nederlands verstaan maar verder kunt u in het Duits communiceren met deze klussers. Zij hopen dan ook dat het hierdoor voor u een beetje gemakkelijker wordt om te kunnen communiceren met hen. Want voor hen is het duidelijk; het zijn uw centen en het is uw huis en dus is een duidelijke communicatie van belang.

De Poolse Klussers kunnen u verder van dienst zijn bij het renoveren van uw oude boerderij of het verbouwen van uw bestaande woning,; van installatiewerkmetselwerktimmerwerktegelwerkstucwerktotschilderwerk; deze vakmannen zullen u op alle fronten met veel plezier en vakkennis van dienst zijn. Een compleet huis verbouwen of een volledige boerderij verbouwen valt eveneens onder hun werkzaamheden. 

Achterstallig onderhoudis te voorkomen door preventief onderhoudt ijdig te laten uitvoeren. Ook hiervoor kunt u een beroep doen op Piotr. Natuurlijk kunnen zij ook achterstallig onderhoud wegwerken en op deze manier preventief onderhoudplegen hierbij kunt u een heleboel kosten besparen. De Poolse klussers werken snel en zijn goedkoop.

Wilt u uw huis verbouwen, dan kunt u een afspraak maken, waarbij de klussers bij u thuis langskomen, zodat zij kunnen inventariseren hoe lang zij nodig zullen hebben voor de aangeboden klus. Zo kunt u de kosten om een huis te verbouwen goed in kaart brengen. Deze service kost u niets!

Nieuwsgierig geworden neem dan hier contact op.