Blue Flower

Poolse Klussers - Klus aanbieden - Huis verbouwen

Poolse klussers een klus aanbieden

Poolse klussers klus aanbieden huis verbouwenU kunt hier elke klus aanbieden die u maar kunt bedenken. Poolse klussers zijn ervaren professionele bouwvakkers uit Polen. Bouwvakkers uit Polen worden tegenwoordig vaak ingezet voor grote projecten, maar we zien ze gelukkig ook steeds meer voor klussen in en om het huis net zoals Piotr en Janek. Zeker geen slechte keuze, omdat Poolse klussers de naam hebben hard te kunnen werken en dat alles voor een redelijke prijs. Voor slechts €19,00 per uurzijn ze al bij u aan het werk. Zij kunnen uw huis verbouwen naar de door u opgegeven wensen. Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer of het opknappen van een keuken er is geen berg te hoog voor onze Poolse Klussers

U kunt hier een klus aanbieden.

 

Huis verbouwen met deze ervaren vakmannen.

Alle voorkomende werkzaamheden kunnen onze klussers voor u uitvoeren. Wij spreken hier over de aanleg van elektriciteit of het verleggen ervan. Rioleringsbuizen aanleggen en aansluiten op het riool. Water en gasleidingen aanleggen of verleggen. Verplaatsen van muren, plaatsen van kozijnen, isoleren, tegelen, stuken en nog veel meer. Hiermee kunnen wij u dus alspoolse klusserseen enorme diversiteit aan diensten aanbieden, u kunt ons dan ook vrijwel elkeklus aanbieden. Onze klussers doen echter veel meer dan alleen een huis verbouwen. Wat dacht u het van het afwerken van nieuwbouwwoningen, het renoveren van oude woningen, het installeren van vloerverwarming, badkamer, of het oplossen van een lekkageprobleem, buitenmuur stucen, verven en nog veel meer.

Huis verbouwen?

Neem hier contact op.

Een huis verbouwen en de kosten in de hand houden?

Dat kan heel goed omdat er geen derden voor nodig zijn om al uw klussen uit te voeren. Dat is wel zo handig want dat houdt de lijnen om te communiceren kort. De kans is namelijk dat als er meerdere partijen onafhankelijk van elkaar een huis verbouwen er onderling niet met elkaar gecommuniceerd wordt. De stukadoor heeft net een wandje gestuukt maar de elektricien heeft de leidingen er nog niet in verwerkt. Erg jammer als al dat door u betaalde werk helemaal voor niets is geweest en geloof ons, dat gebeurt in de praktijk meer dan een ieder lief zal zijn. Met Zibi en Daniel als klusteam kunt u, wanneer er ergens een kink in de kabel dreigt te komen, dan ook meteen ingrijpen en indien noodzakelijk meteen corrigeren. Dat scheelt u een hele hoop ergernis, geld en materialen achteraf.

Poolse klussers hier inhuren

Wie zijn de Poolse klussers eigenlijk?

Deze twee vakmensen hebben een gedegen opleiding achter de rug, zoals dat eigenlijk in Polen heel gebruikelijk is. Nadat ze jarenlang in de Poolse bouw hebben gewerkt, hebben ze ook Dakafschot aftimmeren Poolse klussersenkele jaren in de Duitse bouw meegelopen. Aansluitend hebben zij de Nederlandse markt ontdekt. Deze markt had en heeft behoefte aan vakmensen die vakbekwaam zijn. Die zeker geen 8 tot 5 mentaliteit hebben en het in zich hebben om een klus zoals eenhuis verbouwen tot in perfectie uit kunnen voeren.
Bent u al overtuigd?

 

 

Krijg ik een problemen wanneer ik Poolse Klussers inhuur?

 Het antwoord is nee. Onze Poolse klussers zijn allen ingeschreven bij een kamer van koophandel en hebben dan ook een eigen KVK-nummer. Hierdoor kunnen en mogen zij een u factuur toesturen  waarop hun NL-btw nummer vermeldt is.

U kunt hier een klus aanbieden.

 

Hoe kan ik communiceren met de klussers?

Dan kunnen wij ervan uit gaan dat u zeker geen Pools spreekt? Gelukkig hebben wij een aantal jaren in de Duitse bouw mogen werken. Wij hebben daarom de gelegenheid gekregen om de Duitse taal ons behoorlijk eigen te maken. Wij verstaan en spreken dus de Duitse taal. Nu zijn wij ook al weer enkele jaren in Nederland werkzaam en kunnen daarom de Nederlandse taal ook wel een beetje verstaan.

 

Ik laat mijn huis verbouwen heb ik dan wel garantie?

Een klus aanbieden  bij Poolse Klussers is niet alleen een goede keuze omdat u hiermee geld kunt besparen. Deze klussers verstaan ook zeker hun vak en willen alles tot in perfectie aan u opleveren. Onverhoopt kan het wel eens voorkomen dat er iets verkeerd uitpakt. Dat kan meerdere oorzaken hebben. Piotr en JArek nemen hierin hun verantwoordelijkheid zoals het hoort en zullen alles in het werk stellen om zo’n onplezierige situatie te komen herstellen. Het is natuurlijk logisch dat ze dat komen doen, als u bedenkt dat hun broodwinning hiervan afhankelijk is. Zij hebben daarom veel belang bij positieve reclame.

U wilt uw huis verbouwen maar eerst meer weten?

Dat is geen enkel probleem. Wij hebben in de loop der jaren meerdere grote klussen mogen uitvoeren en hebben de mensen waar wij dat mochten doen, gevraagd om eens iets te schrijven in ons gastenboek. Om een indruk te krijgen van deze ervaringen, leest u ons gastenboek. Wanneer dat niet voldoende is voor u en u een referentie wenst, dan hebben wij toestemming van enkele klanten om hun email adres door te geven, zodat u uw vragen kunt stellen.

Wij verzorgen de aan ons aangeboden klussen met veel plezier en zijn u alvast dankbaar voor uw vertrouwen.

 

Conclusie huis verbouwen.

Voor elke klus in of aan uw huis kunt u de Poolse Klussers inhuren. Zij voeren elke klus naar uw wensen uit, uw huis verbouwen of renoveren is geen probleem voor deze vakmannen. Het opknappen van een keuken of badkamer, het stuken of verven van een muur, het aanleggen of vernieuwen van elektra, gas, water en verwarming, u kunt hen elke klus aanbieden. En, ook niet onbelangrijk, zij werken al vanaf € 19,00 per uur.

Wij verheugen ons op uw opdrachten en zullen ze met alle mogelijke zorg uitvoeren.

U kunt hier een klus aanbieden